Hyoyeon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hyoyeon

Hyoyeon "The Boys" Album Foto
Latar wuri
Jeneng Kim Hyo-yeon (김효연)
Alias Hyoyeon
Génré K-pop
Pegawéyan penyanyi, penari,peragawati
Taun aktif 2007–sekarang
Label SM Entertainment
Magepokan karo Girls' Generation
SM Town
Situs wèb http://girlsgeneration.smtown.com

Kim Hyo-yeon (Hangul:김효연 lair ing Incheon, 22 September 1989; umur 25 taun) utawa luwih dikenal Hyoyeon yaiku penyanyi,penari lan peragawati tenar kang asale saka Korea Selatan. Dheweke salah sawijine anggota Girl's Generation. Amarga prigel banget anggone njoged, ing Girl's Generation dheweke diarani Dancing Queen.

Biografi[sunting | sunting sumber]

Hyoyeon lahir ing Incheon,Korea Selatan surya kaping 22 September 1989. Dheweke urip bareng wong tua lan adhike, Kim Min-goo. Dheweke lolos audisi nalika yuswane 11 taun ing SM Casting System taun 2000. Sakbenere dheweke ora pengen tumut audisi SM Entertainment, nangin amarga ibune remen banget karo boybang H.O.T., Ibune meksa supaya dheweke bisa ketemu idola ibune. Taun 2004, dheweke lunga menyang China karo Siwon saperlu sinau basa Mandarin.

Karir[sunting | sunting sumber]

Girls' Generation[sunting | sunting sumber]

Artikel utama: Girls' Generation


Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hyoyeon&oldid=879588"