Hemisfer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Hemisfer otak kiri dan kanan.gif
Hemifer kiri lan Hemifer kanan

Hemisfer iku rongsisi seng simetri seng kanggone mbagi ing otak besar.[1] Hemisfer niki biasane disebut belahan otak.[1]

Chatetan Sikil[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hemisfer&oldid=883546"