Hebe Camargo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hebe Camargo

Hebe Maria Camargo (Taubaté, 8 Maret 1929) iku aktor film saka Brazil.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hebe_Camargo&oldid=825977"