Han Ga-In

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Han Ga-in (Hangul: 한가인) (lair saka ibu Kim Hyun-joo tanggal 25 Pebruari 1982) yaiku artis saka Korea Kidul. nalika esih dadi siswi SMA, Han Ga-In metu ana ing tayangan kuis TV lan ketangkep kamera nalika diwawancarai kanca liyane. Petinggi hiburan tv ndelok lan lunga menyang sekolahane kanggo nawari dadi bintang iklan. Han Ga-In miwiti debut karir ana ing Asiana Airlines ing taun 2002, film drama Hunting Sunshine Hotel KBS2. Nalika taun 2003 Han Ga-In dadi pemeran wanita terbaik ing KBS Drama Awards.

References[sunting | sunting sumber]

External links[sunting | sunting sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Han_Ga-In&oldid=835203"