HMHS Britannic

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
HMHS Britannic.jpg

HMHS Britannic iku ka[al katelu lan paling gedhé saka kelas kelas Olympic ing White Star Line. Kapal iki sedulur saka kapal RMS Olympic lan RMS Titanic.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Bibliografi[sunting | sunting sumber]

Wacan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=HMHS_Britannic&oldid=833544"