Guru wilangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Guru Wilangan yaiku cacahing wanda saben sagatra.

Tuladha:

Asmaradana

Aja turu soré kaki :(guru wilangan 8)
Ana dewa nganglang jagad :(guru wilangan 8)
nyangking bokor kencanané :(guru wilangan 8)
isiné donga tetulak :(guru wilangan 8)
sandhang kalawan pangan :(guru wilangan 7)
yaiku bageyanipun :(guru wilangan 8)
wong melèk sabar narima :(guru wilangan 8)

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Tembang

Tembang Jawa

Macapat


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Guru_wilangan&oldid=783724"