Grand Theft Auto: Vice City

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Grand Theft Auto Vice City iku sawejening game ingkang madosi lare-lare wiwit taun 2002-saiki.