Gorlice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gorlice
POL Gorlice COA.svg
Lambang Gorlice
120px
Lokasi Gorlice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Gorlice
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...

Gorlice iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung circa 30000 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gorlice&oldid=806719"