George Orwell

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Eric Arthur Blair
George Orwell press photo.jpg
Jeneng samaran George Orwell
Lair {{{birth_date}}}
Pagawéan Penulis; pengarang, jurnalis
Pangaruh marang W. Somerset Maugham, Trotsky, Charles Dickens, H.G. Wells, Jack London, Aldous Huxley, Henry Fielding, Zola, Gustave Flaubert, Leo Tolstoy, Tom Wintringham, Yevgeny Zamyatin, James Joyce, Upton Sinclair
Kapangaruh déning Noam Chomsky, Kurt Vonnegut, Christopher Hitchens, Margaret Atwood, Albert Camus, Ignazio Silone
Tapak asma 128px

George Orwell sing nduwé jeneng asli Eric Blair iku, sawijining panulis buku Inggris. Orwell misuwur déning karyané Animal Farm lan 1984.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_Orwell&oldid=876457"