Gedung Putih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gedung Putih

Gedung Putih yaiku griya kepresidhenan Présidhèn Amérika Sarékat. Gedung iki mapan 1600 Pennsylvania Avenue ing Washington, DC [1]. Gedung iki minangka papan griya resmi presidhèn lan kuluwargané sasuwené mangsa jabatané minangka presidhen [2]. Nalika salah sijining presidhèn lagi kapilih, presidhen sing lawas langsung pindah. Gedung Putih uga nduwèni kantor sing digunakaké presiden kanggo nglakokaké pamarintahan.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gedung_Putih&oldid=834750"