Gada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Patung Hanoman, kanthi gunung Dronagiri ing asta tengenipun lan gada ing asta kiwa.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gada&oldid=837251"