Głowno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Głowno
POL Głowno COA.svg
Lambang Głowno
120px
Lokasi Głowno
Katrangan cekak
Provinsi: łódzkie
Jembar: 19,2 km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: EZG
Alamat
balé kutha:
...
... Głowno
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Wojciech Brzeski

Głowno iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Głowno&oldid=817749"