Fixie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Fixie, pit tanpa rem.

Fixie (fixed gear) yaiku salah sijining jinis pit kang gir mburine iku fixed utawa ora dinamis, ora bisa obah dhewe.[1] Mula saka iku, menawa kita nggenjot memburi pit iku bakal mlaku memburi. Fixie uga ora duwe rem. Saliyane iku,ban fixie uga tipis. Iki ndadekake pit fixie enteng nalika digenjot.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Asal-Usul Pit Fixie[sunting | sunting sumber]

Pit fixie kala rumiyin kagem para pengantar surat, supados anggenipun nyaosaken serat boten kasep utawi boten telat. Pit Fixie menika awujud pit ingkang langkung gampil menawi dipundamel piyambak. kathah ingkang saged damel pit piyambak.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fixie&oldid=830915"