Fantasia (film)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Fantasia
Produser Walt Disney
Panulis Joe Grant
Dick Huemer
Narator Deems Taylor
Paraga Leopold Stokowski
The Philadelphia Orchestra
Sinematografi James Wong Howe
Studio Walt Disney Productions
Distributor Walt Disney Productions
RKO Radio Pictures
Tanggal rilis
  • November 13, 1940 (1940-11-13)
Durasi 125 menit
Negara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Anggaran $2,28 yuta
Bathi reged $76.408.097

Fantasia kuwi sawijining film animasi Amérika Sarékat taun 1940 sing diproduksi déning Walt Disney lan dirilis déning Walt Disney Productions. Film iki yaiku film kaping telu sajroning séri Walt Disney Animated Classics. Fantasia iku kapisan ditayangaké ing tanggal 13 November 1940 lan olèh réspon sing manéka warna. Film iki olèh bathi 76,4 yuta wiwit dibabar.[1] Film iki diiloni déning sékual sing irah-irahané Fantasia 2000.

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fantasia_(film)&oldid=829742"