Derby della Mole

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Derby della Mole, kang luwih dikenal karo Derby Turin yaiku derby lokal, kang dimainake dening klub saka Kutha Turin yaiku klub Juventus FC lan Torino F.C.. Derby kang pisanan kelakon nalika taun 1906. Derby Turin iki dibandingake karo derby Manchester ana ing Negara Inggris.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Derby_della_Mole&oldid=833571"