Daftar kali ing Polandia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Daftar ini daftar kali ing Polandia ing paling dawa. Cacahé ana 29 ing daftar iki.

Jeneng kali Mili ing Dawa
(in km)
Dawa ing Polandia
(in km)
Jembaré wilayah dataran
(in km²)
Wilayah dataran
ing Polandia

(in km²)
Kali Wisła Segara Baltik 1047 1047 194.424 168.699
Oder Segara Baltik 854 742 118.861 106.056
Kali Warta Oder 808 808 54.529 54.529
Bug Narew 772 587 39.420 19.284
Kali Narew Kali Wisła 484 448 75.175 53.873
San Kali Wisła 443 443 16.861 14.390
Noteć Warta 388 388 17.330 17.330
Kali Pilica Kali Wisła 319 319 9.273 9.273
Kali Wieprz Kali Wisła 303 303 10.415 10.415
Kali Bóbr Oder 272 270 5.876 5.830
Kali Łyna Kali Pregolya 264 190 7.126 5.719
Kali Neisse Oder 252 198 4.297 2.197
Kali Wkra Kali Narew 249 249 5.322 5.322
Kali Dunajec Kali Wisła 274 247 6.804 4.852
Brda Kali Wisła 238 238 4.627 4.627
Kali Prosna Kali Warta 217 217 4.925 4.925
Kali Drwęca Kali Wisła 207 207 5.344 5.344
Kali Wisłok San 205 205 3.528 3.528
Kali Wda (Czarna Woda) Kali Wisła 198 198 2.325 2.325
Kali Drawa Kali Notec 186 186 3.296 3.296
Kali Nysa Kłodzka Oder 182 182 4.566 3.744
Poprad Kali Dunajec 170 63 2.077 483
Kali Pasłęka Teluk Wisła. Segara Baltik 169 169 2.294 2.294
Kali Rega Segara Baltik 168 168 2.725 2.725
Kali Bzura Kali Wisła 166 166 7.788 7.788
Kali Wisłoka Kali Wisła 164 164 4.110 4.110
Kali Obra Kali Warta 164 164 2.758 2.758
Kali Biebrza Kali Narew 155 155 7.057 7.051
Nida Kali Wisła 151 151 3.865 3.865


Sistem kali ing Polandia[sunting | sunting sumber]

Segara Baltik

Uga delengen[sunting | sunting sumber]