Cithakan:User fr-2

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:User_fr-2&oldid=259599"