Cithakan:Pp-template

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.


  • Use {{pp-template}} for the normal template
  • Use {{pp-template|small=yes}} for just an icon at the top

This template is not to be used as a bluff. Only use it on FULLY PROTECTED pages. Please note that only administrators can protect pages.


Padlock.svg

+/-

Protection templates Full Semi
Dispute: {{pp-dispute}} N/A
Vandalism: {{pp-vandalism}} {{pp-semi-vandalism}}
High visibility templates: {{pp-template}} {{pp-semi-template}}
User talk of blocked user: {{pp-usertalk}} {{pp-semi-usertalk}}
Spambot target: N/A {{pp-semi-spambot}}
Sockpuppetry: N/A {{pp-semi-sock}}
Generic (other protection): {{pp-protected}} {{pp-semi-protected}}
Scrutiny of the Office: {{pp-office}} {{reset}}
Move protection: {{pp-move}}
Create protection: {{pp-create}}
This template will categorize into Cat:Protected templates.