Cithakan:Infobox Airline

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{airline}}}
[[Image:{{{image}}} |250px]]
IATA ICAO Kode panggil
{{{IATA}}} {{{ICAO}}} {{{callsign}}}
Didegaké {{{founded}}}
Wiwit operasi {{{commenced}}}
Mandheg operasi {{{ceased}}}
Pusat {{{bases}}}
Hub {{{hubs}}}
Hub sekunder {{{secondary_hubs}}}
Kutha fokus {{{focus_cities}}}
Program frequent flyer {{{frequent_flyer}}}
Lounge penumpang {{{lounge}}}
Aliansi {{{alliance}}}
Anak perusahaan {{{subsidiaries}}}
Ukuran armada {{{fleet_size}}}
Kutha tujuan {{{destinations}}}
Perusahaan induk {{{parent}}}
Slogan perusahaan {{{company_slogan}}}
Kantor pusat {{{headquarters}}}
Wong wigati {{{key_people}}}
Situs web {{{website}}}
{{Infobox Airline
| airline        = 
| logo           = 
| image          =
| logo_size      =
| IATA           = 
| ICAO           = 
| callsign       = 
| founded        =
| commenced      =
| ceased         = 
| bases          =
| hubs           =
| secondary_hubs =
| focus_cities   =
| frequent_flyer =
| lounge         =
| alliance       =
| subsidiaries   =
| fleet_size     = 
| destinations   =
| parent         = 
| company_slogan =
| headquarters   = 
| key_people     = 
| website        = 
}}
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.