Cithakan:Gambarpromo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Copyrighted

Gambar punika arupi gambar tokoh utawi prodhuk utawi prastawa ingkang sampun dipunculaken déning parusahan utawi organisasi minangka sarana promosi media, kadosta iklan utawi gambar promosi. Hak cipta gambar kaasta déning perusahaan utawi artis ingkang damel gambar kasebat. Panjenengan kedah maringi bukti kagungan gambar kasebat, manawi boten gambar punika badhé dipunbisak tanpa pènget. Pangginaan gambar promosi punika dipunyakini

  • Kanggé ilustrasi tokoh utawi prodhuk utawi prastawa ingkang magepokan

Dipunyakini manawi pangginaan gambar-gambar punika:

  • kanggé angkah pendhidhikan,
  • lan boten wonten sumber bébas sanèsipun kanggé gambar ingkang dipunmaksudaken,
  • kanggé dipunamot ing Wikipedia basa Jawi, ingkang dipunlayani déning server-server kagungan yayasan nirlaba Yayasan Wikimedia [1] ingkang basisipun dumunung wonten ing Amérika Sarékat, cekap miturut sarat pangginaan adil (fair use) ing saandhapipun Undhang-Undhang hak cipta Amérika Sarékat. Panggunaan sanès gambar punika, ing Wikipedia utawi papan sanèsipun, saged nglanggar hak cipta.

Dhumateng ingkang nginggahaké gambar: supados nambahaken detil informasi gambar kadosta alesan pangginaan poster, ugi sumber gambar lan informasi hak ciptanipun.


Kategori yang ditambahkan: Cat:Gambar promo