Cithakan:Country data Republik Korea

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Republik Korea. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Republik Korea iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of South Korea.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Koréa Kidul Jeneng artikel utama (Koréa Kidul)
flag alias Flag of South Korea.svg Image name (Image:Flag of South Korea.svg, shown above right)


Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
KOR (view) Flag of Koréa Kidul KOR Cithakan:Bendera kor
Republic of Korea (view) Cithakan:Country data Republic of Korea Cithakan:Bendera republic of korea
Korea, South (view) Cithakan:Country data Korea, South Cithakan:Bendera korea.2c south

Conto panggunaan

  • {{flag|Koréa Kidul}}Flag of Koréa Kidul Koréa Kidul
  • {{flagicon|Koréa Kidul}}Flag of Koréa Kidul
Migunakaké pangalihan alias

Cithakan kagandhèng

Please see the following related country_data templates: