Cithakan:Country data Ontario

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Ontario. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Ontario iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Ontario.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Ontario Jeneng artikel utama (Ontario)
flag alias Flag of Ontario.svg Image name (Image:Flag of Ontario.svg, shown above right)



Conto panggunaan

  • {{flag|Ontario}}Flag of Ontario Ontario
  • {{flagicon|Ontario}}Flag of Ontario