Cithakan:CathEncy

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

"CathEncy". Catholic Encyclopedia. (1913). New York: Robert Appleton Company. 

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:CathEncy&oldid=866664"