Caernarvon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Caernarfon, Wales saka tèmbok kastil, 2002

Caernarvon (luwih umum Caernarfon) bisa ngrujuk marang manéka papan ing Wales:

Caernarvon bisa uga ngrujuk marang 2 pakuthan ing Pennsylvania:

Utawa bisa ngrujuk marang Caernarvon, dhaérah pinggiran ing St. Bernard Parish, Louisiana, Amérika Sarékat.


Disambig.svg
Iki kaca disambiguasi jeneng panggonan utawa èntitas pulitik (kang kadhangkala asalé saka jeneng uwong) — sawijining pitulung navigasi kanggo ngarahaké menyang artikel kang bener, ing sawetara panggonan utawa èntitas pulitik kang ndarbèni jeneng kang padha. Yèn panjenengan tekan kaca iki liwat pranala saka artikel liya, ana beciké bali menyang artikel kasebut lan ndandani pranalané supaya langsung tumuju panggonan utawa èntitas pulitik kang bener.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Caernarvon&oldid=829437"