Buzău

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Buzău

Buzău iku sawijining kutha ing Rumania. Kutha iki duwé populasi 135.000 jiwa. Buzău iku ibukutha Provinsi Buzau. Kutha iki dumunung ing sapinggiring Kali Buzău.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Buzău ing Wikimedia Commons.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Buzău&oldid=827091"