Bill Engvall

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bill Engvall
Lair 27 Juli 1957 (umur 57)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak, aktor, lan pembawa acara

William Ray "Bill" Engvall, Jr. (lair ing Amerika Serikat, 27 Juli 1957; umur 57 taun)) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bill_Engvall&oldid=873814"