Błonie

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Błonie
POL Błonie COA.svg
Lambang Błonie
POL Blonie location map.svg
Lokasi Błonie
Katrangan cekak
Provinsi: Provinsi Mazowia
Jembar: 9,12 km²
Pedunung: 12.242 jiwa (25 Desember 2005)
Pelat nomor kendaran motor: .WZ
Alamat
balé kutha:
Rynek 6
05-870 Błonie
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: Zenon Reszka


Błonie iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung kira-kira 12.250 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Błonie&oldid=817587"