Alzheimer

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Alzheimer

Alzheimer yaiku salah sawijining jeneng penyakit déménsia sing paling kerep ditemokaké ing klinik.[1] Déménsia yaiku gejala penyakit rusaké otak sing ngganggu kemampuan mikir, pangélingané lan guneman karo wong liya.[1] Pasien déménsia mbutuhaké tetulungan wong-wong sing cedhak karo dhèwèké utawa kulawargané, amargi kanggo nglakoni kegiatan sadina-dina.[1]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c [1] (diaksès tanggal 22 Maret 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alzheimer&oldid=829793"