Adiankoting, Tapanuli Lor

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Adiankoting

Peta lokasi Kecamatan Adiankoting
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Tapanuli Utara
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Adiankoting iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Tapanuli Utara provinsi Sumatra Lor.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Tapanuli Utara