A Cinderella Story

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
A Cinderella Story
Gambar:Movie poster a cinderella story.jpg
Sutradara Mark Rosman
Produser Ilyssa Goodman
Hunt Lowry
Dylan Sellers
Clifford Werber
Panulis Leigh Dunlap
Paraga Hilary Duff
Chad Michael Murray
Jennifer Coolidge
Distributor Warner Bros.
Durasi 95 menit
Anggaran US$ 20.000.000 (perkiraan)

A Cinderella Story iku film Amérika Sarékat kang didhistribusiake Warner bross ing taun 2004. Film iki dibintangi déning Hillary Duff lan Chad Michael Murray.

Paraga[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=A_Cinderella_Story&oldid=861827"