940-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 9 - Abad kaping 10 - Abad kaping 11
Dasawarsa: 920-an 930-an - 940-an - 950-an 960-an
Taun: 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949

Dasawarsa 940-an iku kaurut seka taun 940 nganti 949

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=940-an&oldid=810014"