850-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 8 - Abad kaping 9 - Abad kaping 10
Dasawarsa: 830-an 840-an - 850-an - 860-an 870-an
Taun: 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859

Dasawarsa 850-an iku kaurut seka taun 850 nganti 859

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=850-an&oldid=810045"