730-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 7 - Abad kaping 8 - Abad kaping 9
Dasawarsa: 710-an 720-an - 730-an - 740-an 750-an
Taun: 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739

Dasawarsa 730-an iku kaurut seka taun 730 nganti 739

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=730-an&oldid=810018"