350-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 3 - Abad kaping 4 - Abad kaping 5
Dasawarsa: 330-an 340-an - 350-an - 360-an 370-an
Taun: 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359

Dasawarsa 350-an iku kaurut seka taun 350 nganti 359

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=350-an&oldid=809946"