2 September

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

2 September punika, dinten ingkang kaping 245 utawi 246 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 1945 - Perang Donya II: bibar. Jepang tandha tangan syarat-syarat kalah ing kapal perang Missouri kaliyan sampun ditampi déning Jendral Douglas MacArthur saha Admiral Chester Nimitz.
  • 1945 - Proklamasi kamardikan Vietnam dados negari (Vietnam Lor).

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

1 September2 September3 September
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 2 September ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_September&oldid=804160"