1500

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1395 1396 1397 1398 1399 1500 1501 1502 1503 1504 1505
Dasawarsa: 1490-an  1500-an  1510-an
Abad: kaping-15  kaping-16  kaping-17
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1500 Masehi ing kalendher Gregorian. ==Prastawa== ==Lair== ==Séda==

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1500&oldid=807953"