1141

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146
Dasawarsa: 1130-an  1140-an  1150-an
Abad: kaping-11  kaping-12  kaping-13
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1141 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]

  • Perusahaan produksi anggur Italia, Ricasoli diadegaké.

Lair[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1141&oldid=808414"