1040-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 10 - Abad kaping 11 - Abad kaping 12
Dasawarsa: 1020-an 1030-an - 1040-an - 1050-an 1060-an
Taun: 1040 1041 1042 1043 1044 1045 1046 1047 1048 1049

Dasawarsa 1040-an iku kaurut seka taun 1040 nganti 1049

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1040-an&oldid=810135"