1020-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 10 - Abad kaping 11 - Abad kaping 12
Dasawarsa: 1000-an 1010-an - 1020-an - 1030-an 1040-an
Taun: 1020 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029

Dasawarsa 1020-an iku kaurut seka taun 1020 nganti 1029

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1020-an&oldid=810133"