Żerków

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Żerków
POL Żerków COA.svg
Lambang Żerków
120px
Lokasi Żerków
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 2,03 km²
Pedunung: 2.076 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
ul. Mickiewicza 5
63-210 Żerków
Situs wèb resmi: www.zerkow.pl
Politik
Walikutha: Janusz Władysław Jajczyk

Żerków iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Żerków&oldid=827512"