Menyang kontèn

Zookeeper (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Zookeeper
Barkas:Zookeeper Poster.jpg
DisutradaraniFrank Coraci
DiprodhuseriTodd Garner
Kevin James
Adam Sandler
Jack Giarraputo
Walt Becker
DiskénariyoniNick Bakay
Rock Reuben
Kevin James
Jay Scherick
David Ronn
Carita déningJay Scherick
David Ronn
Keenan Donahue
DibintangiKevin James
Rosario Dawson
Leslie Bibb
Steffiana De La Cruz
Donnie Wahlberg
Thomas Gottschalk
Suara:
Sylvester Stallone
Cher
Nick Nolte
Adam Sandler
Maya Rudolph
Bas Rutten
DimusikiRupert Gregson-Williams
SinématografiMichael Barrett
Dibesut déningScott Hill
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningColumbia Pictures
Tanggal metu
8 Juli 2011
Suwéné
102 menit
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$80 juta[1]
Kalarisan$167,582,857 [2]

Zookeeper nggih punika sesirah filem saking Amerika Serikat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Frank Coraci. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Nick Bakay sesarengan Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, lan David ROnn. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo, lan Walt Becker. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Rupert Gregson-Williams. Sinematografi dipuncakaken déning Michael Barrett. Wondènè pambesutan filem kalampahaken dèning Scott Hill. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, lan Steffiana De La Cruz. Filem kababar ing surya 8 Juli 2011. Kanthi rantaman $80 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $167,582,857.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kaufman, Amy (July 7, 2011). "Movie Projector: 'Transformers' expected to crush newcomers 'Zookeeper' and 'Horrible Bosses'". Los Angeles Times. Tribune Company. Dibukak ing July 11, 2011.
  2. http://boxofficemojo.com/movies/?id=zookeeper.htm

Pranala njawi[besut | besut sumber]