Zookeeper (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Zookeeper nggih punika sesirah filem saking Amerika Serikat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Frank Coraci. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Nick Bakay sesarengan Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, lan David ROnn. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo, lan Walt Becker. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Rupert Gregson-Williams. Sinematografi dipuncakaken déning Michael Barrett. Wondènè pambesutan filem kalampahaken dèning Scott Hill. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, lan Steffiana De La Cruz. Filem kababar ing surya 8 Juli 2011. Kanthi rantaman $80 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $167,582,857.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]