Zookeeper (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zookeeper
Gambar:Zookeeper Poster.jpg
Disutradarani Frank Coraci
Diprodhuseri Todd Garner
Kevin James
Adam Sandler
Jack Giarraputo
Walt Becker
Diskénariyoni Nick Bakay
Rock Reuben
Kevin James
Jay Scherick
David Ronn
Carita déning Jay Scherick
David Ronn
Keenan Donahue
Dibintangi Kevin James
Rosario Dawson
Leslie Bibb
Steffiana De La Cruz
Donnie Wahlberg
Thomas Gottschalk
Suara:
Sylvester Stallone
Cher
Nick Nolte
Adam Sandler
Maya Rudolph
Bas Rutten
Dimusiki Rupert Gregson-Williams
Sinématografi Michael Barrett
Dibesut déning Scott Hill
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Columbia Pictures
Tanggal metu
8 Juli 2011
Suwéné
102 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $80 juta[1]
Kalarisan $167,582,857 [2]

Zookeeper nggih punika sesirah filem saking Amerika Serikat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Frank Coraci. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Nick Bakay sesarengan Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, lan David ROnn. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo, lan Walt Becker. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Rupert Gregson-Williams. Sinematografi dipuncakaken déning Michael Barrett. Wondènè pambesutan filem kalampahaken dèning Scott Hill. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Kevin James, Rosario Dawson, Leslie Bibb, lan Steffiana De La Cruz. Filem kababar ing surya 8 Juli 2011. Kanthi rantaman $80 yuta, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $167,582,857.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]