Zhou Guanyu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Zhou Guanyu (Basa Cina: 周冠宇; pinyin: Zhōu Guànyǔ; lair tanggal 30 Mèi 1999) ya iku pembalap balap Cina sing saiki saingan ing Formula Siji kanggo Alfa Romeo. Dheweke dadi pembalap China pisanan sing melu ing Formula Siji. Dheweke melu ing Kejuaraan Formula 2 FIA kanggo UNI-Virtuosi Racing wiwit taun 2019 nganti 2021, sawise dadi nomer telu ing kampanye 2021.