Yutuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yutuk
Female-sand-crab-back.jpg
Gambar Yutuk
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Subfilum: Crustacea
Klas: Malacostraca
Ordho: Decapoda
Famili: Hippidae
Génus: Emerita
Scopoli, 1777 
Type species
Cancer emeritus
Linnaeus, 1767 

Yutuk, wrutuk utawa undur-undur segara inggih punika salah satunggaling kéwan ingkang gesang ing salebeting wedhi ing tlatah pesisir. Ing laladan Widarapayung Kabupatèn Cilacap asring dipun ginakaken kanggé rempèyèk. Yutuk gorèng raosipun kados urang.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]