Yutuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yutuk
Female-sand-crab-back.jpg
Gambar Yutuk
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Arthropoda
Subfilum: Crustacea
Klas: Malacostraca
Ordho: Decapoda
Famili: Hippidae
Génus: Emerita
Scopoli, 1777 
Spésies tipe
Cancer emeritus
Linnaeus, 1767 

Yutuk, wrutuk utawa undur-undur segara inggih punika salah satunggaling kéwan ingkang gesang ing salebeting wedhi ing tlatah pesisir. Ing laladan Widarapayung Kabupatèn Cilacap asring dipun-ginakaken kanggé rempèyèk. Yutuk gorèng raosipun kados urang.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]