Yong tau foo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Yong tau foo
酿豆腐 2.jpg
JinisMain course, soup
Panggonan asalChina
Woworan pokokTofu, meat paste (fish and ground meat)
Buku masakan: Yong tau foo  Médhia: Yong tau foo

Yong tau foo ( simplified Chinese  ; uga dieja yong tao foo, yong tau fu, yong tau hu utawa yong tahu ; yentafo ing Thailand) yaiku masakan Cina Hakka sing kalebu bahan utamane tahu sing diiseni campuran daging utawa pasta iwak . Variasi panganan iki kalebu jangan lan jamur sing diiseni daging utawa surimi. Yong tau foo dipangan nganggo macem-macem cara, garing karo saos utawa dadi sajian sop.