Yasadipura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Yasadipura punika asma satunggaling kulawargi pujangga utawi sastrawan misuwur ing Surakarta ing abad kaping 18 lan abad kaping 19. Anggota kulawargi puniki ingkang misuwur punika:

  1. Yasadipura I
  2. Yasadipura II, putra Yasadipura I
  3. Rangga Warsita, buyut Yasadipura I.