Yasadipura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Yasadipura punika asma satunggaling kulawargi pujangga utawi sastrawan misuwur ing Surakarta ing abad kaping 18 lan abad kaping 19. Anggota kulawargi puniki ingkang misuwur punika:

  1. Yasadipura I
  2. Yasadipura II, putra Yasadipura I
  3. Rangga Warsita, buyut Yasadipura I.