Yōshoku

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing masakan Jepang, yōshoku (洋食 western food?) nuduhake gaya masak sing dipengaruhi Barat sing diwiwiti sajrone Restorasi Meiji . Utamane kalebu bentuk masakan Jepang sing khas Jepang, asring nampilake jeneng-jeneng Kulon, lan biasane ditulis nganggo katakana . Iki minangka conto masakan campuran . Iki dipangan karo sega.