XVideos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
XVideos
Xvideos.gif
Tipe Pornographic
Genre Porn
Madeg
Kantor pusat Amérika Sarékat
Area layanan Dunia
Industri Porn
Jasa Pornography
Slogan Free Porn Videos
Status Aktif

XVideos punika free porno enggo bareng video situs web. Iku paling populer porno website ing donya, Duwe ngatasi Pornhub minangka sing paling populer diwasa video enggo bareng website November 2010. Uga surpassed LiveJasmin, diwasa video chatting website ing Januari 2012.

Miturut Alexa wis salah siji saka 50 situs web sing paling populer ing Internet wiwit awal 2013, lan saiki wis bab 350 yuta saben wulan pengunjung, nyediakake "saindhenging 29 petabytes data sing ditransfer saben sasi."[1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Anthony, Sebastian (April 4, 2012). "Just how big are porn sites?". ExtremeTech (New York, NY: Ziff Davis Media). OCLC 489265532. Dijupuk April 7, 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • www.xvideos.com
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=XVideos&oldid=1057625"