Wong roti jaé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gingerbread man
Gingerbread men.jpg
JinisBiscuit
Panggonan asalEngland
Woworan pokokGingerbread
Buku masakan: Gingerbread man  Médhia: Gingerbread man

Wong roti jahe yaiku sawijining olahan biskuit utawa cookie sing digawe saka roti jahe, biasane bentuke manungsa gaya, sanajan bentuk liyane, utamane tema musiman (Natal, Halloween, Paskah, lan liya-liyane) uga umum.