Woźniki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Woźniki
POL Woźniki COA.svg
Lambang Woźniki
120px
Lokasi Woźniki
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Woźniki
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Woźniki (Jerman ...) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi... jiwa.