Wiyara, Ngadiraja, Pacitan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wiyara
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiWiyoro
Wiyara kapernah ing Kabupatèn Pacitan
Wiyara
Wiyara
Wiyara kapernah ing Jawa Wétan
Wiyara
Wiyara
Wiyara kapernah ing Indonésia
Wiyara
Wiyara
Koordhinat: 8°13′10″S 111°19′27″E / 8.21945°S 111.32403°E / -8.21945; 111.32403Koordhinat: 8°13′10″S 111°19′27″E / 8.21945°S 111.32403°E / -8.21945; 111.32403
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPacitan
KacamatanNgadiraja
Kodhe laladan
administrasi
35.01.11.2006

Wiyara iku désa ing Kacamatan Ngadiraja, Kabupatèn Pacitan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)